Få et helt liv med vokseværk hos SKOV Advokater

Som en af Trekantområdets førende advokatvirksomheder er vi altid på udkig efter nye og talentfulde kolleger, der kan tilføre både os og vores kunder faglige og menneskelige kompetencer. Er du den, vi har brug for? Så vil vi gøre vores til, at SKOV Advokater bliver din nye arbejdsplads.

Bliv advokat eller advokatfuldmægtig i det naturskønne og erhvervsmæssige vækstområde Vejle. Ring til Managing partner Torben Bang i dag på tlf. 76 40 70 00 eller mail tba@skovadvokater.dk

Om at arbejde hos SKOV Advokater

Om virksomheden
SKOV Advokater er en vidensvirksomhed, der lever af at yde personlig, relevant og kvalificeret rådgivning til vores kunder. Derfor lægger vi vægt på og værdsætter at have dygtige, engagerede, passionerede og tilfredse medarbejdere i virksomheden

Vi repræsenterer og kan tilbyde dig det bedste af to verdener. Vi har en størrelse og professionalisme, som tiltrækker en række interessante opgaver og kunder. Men samtidig er vi ikke større, end at alle kender hinanden og er synlige i virksomheden.

Som medarbejder hos os forventer vi, at du engagerer dig i virksomhedens forhold og tager medansvar for dens videreudvikling. Du vil indgå i en arbejdsplads, som er stor nok til at arbejde med udvikling af specialkompetencer, unikke fagprofiler og dedikerede arbejdsteams. Men samtidig er vi ikke er større end, at relationerne blandt alle medarbejdere og kunderne er bevaret i en fin balance. Det lægger vi vægt på.

Attraktive ansættelsesvilkår
Fleksibilitet i ansættelsen er et nøgleord for mange. Vi lægger vægt på at kunne udvise fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge arbejdslivet, således at der er balance i arbejds- og familielivet. At have hele medarbejdere og partnere er en selvfølge for os.

Det afgørende for os er, at opgaverne bliver løst på den bedste måde for kunden. Vi bestræber os naturligvis løbende på at være konkurrencedygtige i forhold til vederlæggelse og personalegoder. Derfor har vi sammensat en attraktiv og fleksibel lønpakke med en incitamentsordning, som belønner den ekstra indsats. Alle vores incitamentsordninger er afstemt efter det udviklingstrin, den pågældende medarbejder befinder sig på.

Debiterbar tid er ikke alt hos os
Antallet af debiterbare timer er et parameter, som næsten altid bliver et tema for navnlig advokater og advokatfuldmægtige.

Hos SKOV Advokater arbejder vi ikke med firkantede krav til debiterbare timer. Dette vil give et alt for unuanceret billede af, hvilken værdi den enkelte medarbejder tilfører vores kunder og vores virksomhed. Ansatte jurister hos os debiterer i gennemsnit ca. 1.200 fakturerbare timer om året, men du bliver målt på meget mere end tid. Vi vil gerne spilde tid på dig.

Vi tilbyder faglig og personlig udvikling
Vi bestræber os på, at den enkelte medarbejder i høj grad får indflydelse på og selv tager ansvar for sin faglige og personlige udvikling. Med udgangspunkt i vores kunder udvikler den ansatte en bred faglig arbejdsplatform, der både indeholder erhvervsretlig rådgivning samt procedure samtidig med, at den ansatte på sigt udvikler særlige kompetencer inden for et eller flere specifikke forretningsområder. Vi kalder det specialiserede generalister inden for erhvervsret.

Under dit uddannelsesforløb hos SKOV Advokater som advokatfuldmægtig vil du blive tilknyttet en fast partner/mentor, som vil være din løbende sparringspartner og coach i forløbet. Og du vil kunne trække på din mentor i forhold til både den faglige, forretningsmæssige og personlige udvikling i virksomheden.

Du får gode karrieremuligheder
Hvis du finder dig godt til rette i virksomheden, og du arbejder dedikeret på at skabe værdi sammen med dine kolleger, får du særdeles gode fremtidsmuligheder hos SKOV Advokater. Vi er åbne for nye partnere, som vil hjælpe med at udbygge vores virksomhed. Denne vej behøver ikke at blive et langt udmattende testforløb. Passer kemien, den fælles passion, kompetencerne og indsatsen med vores forventninger, vil vi kunne tilbyde dig meget attraktive karrieremuligheder.

Ud over partnerskabet har vi en række andre mulige karriereveje. Det bærende i denne karriereplanlægning er det hele menneske.

Hør mere
Hvis du vil høre mere om SKOV Advokater og de ansættelsesmuligheder, vi kan tilbyde dig som advokat eller advokatfuldmægtig, er du altid velkommen til at kontakte Managing partner Torben Bang på tlf. 76 40 70 00 eller mail tba@skovadvokater.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

 

.